Om oss och vad vi gör

Case IT Webbyrå Kalmar

Responsiva hemsidor

Case IT levererar responsiva hemsidor till både stora och små. En responsiv hemsida innebär kort och gott att den anpassar sig och förändras beroende på vilken skärm besökaren använder. Det innebär att sidan ser lika bra ut oavsett om man tittar på den i en mobiltelefon, läs-/surfplatta eller på en vanlig dator. En och samma hemsida för alla typer av skärmar, one size fits all helt enkelt – Inga konstigheter.

CMS

Vi bygger, utvecklar och designar primärt hemsidor för Joomla och Wordpress, vilka är två av de största och mest utvecklade CMS-verktygen på marknaden idag. CMS (Content Management System) är ett innehållshanteringssystem för att hantera och publicera innehållet på en hemsida. Med hjälp av CMS kan man uppdatera hemsidan från vilken dator som helst så länge det finns en internetuppkoppling och en webbläsare.

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en hemsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar på exempelvis Google.

Vi har lång erfarenhet av sökmotoroptimering och lägger stor vikt vid att våra hemsidor når så höga placeringar som möjligt utan att man ska behöva betala för det.

Inga konstigheter

Vi strävar efter att ha en så rak och enkel kommunikation med våra kunder som möjligt. Vi bygger skräddarsydda hemsidor efter dina önskemål och behov. Vi har inga bindningstider eller krångliga avtal och tar inte ut några faktureringsavgifter.

Vi är ett litet företag och har inte råd med några missnöjda kunder. Inga konstigheter helt enkelt.

Inte bara hemsidor

Case IT har funnits sedan 2010, vi har över 15 års erfarenhet av webbproduktion. Förutom hemsidor erbjuder vi grafisk design, trycksaker, design av logotyper, grafiska profiler, fotografering, film m.m.

Hör gärna av dig till oss redan idag med dina tankar, drömmar och idéer så ska vi försöka förverkliga dem. Kontaktformuläret hittar du lite längre ner på sidan.

De sociala bitarna


Case IT finns på Facebook, Twitter och Instagram.

Ring eller maila

Ramsövägen 4
394 77 Kalmar
070-647 03 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Kontakta oss direkt